چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني در زنجان افتتاح شد

به گزارش ميراث آريا(chtn) فرهنگ فرخي٬ رئيس سازمان ميراث فرهنگي ٬ صنايع دستي و گردشگري استان زنجان در مراسم افتتاحيه در خصوص اين جشنواره اظهار داشت : اين جشنواره طي سالهاي گذشته توسط سازمان ميراث فرهنگي زنجان برگزار مي شد ولي امسال کارهاي اجرايي آن به موسسه فرهنگي و هنري طريقت نور اشراق سپرده شد .

وي اضافه کرد: اين شرکت از ميان هشت شرکت متقاضي براي برعهده گرفته اجراي اين جشنواره نيز انتخاب شده است.

فرخي در خصوص تغيير زمان برپايي اين جشنواره از تابستان به پاييز گفت : آش غذايي است که خوردن آن در فصل سرما مطلوب تر است و اين يکي از دلايل تغيير زمان برگزاري جشنواره ٬ نسبت به سه دوره گذشته مي باشد .

وي تاکيد کرد : اکنون آشپزهاي 12 استان کشور براي شرکت در چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني حضور دارند و از امروز دست پخت خود را به رقابت مي گذارند .

اکبر کريمي ٬ دبير چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني با اشاره به اينکه رقابت آشپزها در کنار نمايش و فروش سوغات محلي ٬ صنايع دستي و غذايي سراسر کشور آغاز مي شود ٬ اظهار داشت : 220 غرفه در محل برگزاري جشنواره برپا خواهد شد . از اين تعداد 160 غرفه براي ارائه صنايع دستي استان هاي مختلف در نظر گرفته شده تا سوغات محلي و صنايع غذايي به معرض نمايش و فروش گذاشته شود .

کريمي گفت: همچنين آشپزهاي حاضر در جشنواره با پخت آش و غذاهاي تعيين شده براي مسابقه در رقابت ها شرکت مي کنند . برپايي اين جشنواره که به مدت يک هفته در محوطه پارک ملت زنجان برگزار مي شود از شبکه جهاني جام جم پخش خواهد شد .

وي افزود:برنامه هاي ايرانشهر٬ شبانگاهان و خانه ما به صورت روزانه اقدام به ضبط برنامه و تهيه گزارش و مصاحبه از چهارمين جشنواره ملي آش و آشپزي ايراني مي کنند.

کريمي اضافه کرد:همچنين شبکه راديويي جوان ( گروه جوان جامعه ) و شبکه ( کورپي ) آذربايجان هم به تهيه برنامه از اين جشنواره مي پردازند./117

انتهای پیام/

کد خبر 1387081445